Ferbruary 4, 2020, Turkey : RateGain RateGain bugün Türkiye’nin önde gelen otel yönetim sistemi (PMS) sağlayıcılarından ElektraWeb ile ortaklığını duyurdu. Bu ortaklık Türkiye’de 4.000’den fazla tesise, RateGain’in 1500’den fazla kanaldaki geniş dağıtım ağına erişim sağlayacak ve bu tesislerin pazar payını artıracak. RateGain’in kanal ağı, dünya çapında en iyi performans gösteren online seyahat acentelerinin, küresel dağıtım sistemlerinin, toptancıların ve online rezervasyon motorlarının birleşimidir.

Bu ortaklık sayesinde RateGain’in kanal yöneticisi RezGain ile ElektraWeb’in entegre çalışması sayesinde, ElektraWEB kullanıcısı otellerin fiyat ve doluluk durumlarının farklı rezervasyon kanallarına iletilmesi ve rezervasyon alınması sağlanacaktır.

Elektraweb CEO’su Kemal Oral, “Kapsamlı değerlendirme sürecinin, dağıtım teknolojisinde pazar lideri olan RateGain ile bir kanal yönetimi ortaklığı şeklinde sonuçlanmasından çok memnunum. RateGain’in teknik özelliklerinden, özellikle de dağıtım alanına muazzam bir yenilik getiren “Akıllı Dağıtım” Sisteminden çok etkilendik. Müşterilerimize dünya çapında önde gelen kanallara bağlanma olanağı sunmak istedik, bu nedenle ElektraWeb’i dünya çapında mevcut ve potansiyel tüm müşterilerimize tanıtmamıza yardımcı olacak bir ortaklık kurmaya karar verdik. RateGain ile ortaklığımızın bize ve müşterilerimize önemli getiri sağlayacağından eminiz ”dedi.

Ortaklığa ilişkin yorum yapan RateGain Satış Müdürü Apurva Chamaria, “Bu ortaklık sayesinde ElektraWeb müşterileri, RateGain’in Kanal Yöneticisi RezGain aracılığıyla küresel lider rezervasyon siteleriyle bağlantı kuracak. RezGain otellerin, manuel ve karmaşık fiyat değişiklikleri ve doluluk durumları ile rezervasyonların manuel güncellenmesi yükümlülüğünden kurtulmalarına, ve aynı zamanda zaman ve maliyetin azaltılmasıyla online rezervasyonlardan elde edilen gelirde önemli artışlara yol açmaya yardımcı olacaktır ”dedi.

Küresel olarak 65’ten fazla PMS ile entegre olan RateGain dünyanın en popüler kanal yönetimi ürünü RezGain sayesinde, önde gelen PMS’ler için iki yönlü entegrasyon sağlamada küresel liderlerden biridir. Şirketin Avrupa pazarındaki güçlü varlığı, ElektraWeb müşterilerinin dünya çapındaki online görünürlüklerini artırmalarını sağlayacaktır.

ElektraWeb Hakkında:

Yazılım sektöründe 26 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren, 3 bölgede, Türkiye genelinde 38 şubede ofisi bulunan, otel yönetim yazılımı 4000’den fazla tesis tarafından aktif olarak kullanılan Talya Bilişim; en büyük kamu kurumlarına yazılım çözümleri sunuyor ve ayrıca bu yazılımı yurtdışına da ihraç ediyor.

Talya Bilişimin amacı, kullanıcıların finansal, operasyonel ve idari süreçlerini takip etmelerini, kısa sürede doğru kararlar vermelerini ve tam kontrole sahip olmalarını sağlamaktır.

ElektraWeb Otel Yönetim Sistemi, büyüklükleri ne olursa olsun tüm departmanlara entegre edilebilen 28 ayrı modülden oluşmaktadır ve en kapsamlı otel yazılımıdır. Yazılım, otelin ihtiyacına göre uyarlanabilir ve müşteri hizmetleri 7/24 kullanıma hazırdır. 2020 itibariyle 4000 üstü kullanıcı tesis ile ElektraWeb Türkiye’nin en popüler otel otomasyon programı haline gelmiştir ve kendi pazarında lider olmuştur.

Daha fazla bilgi için www.elektraweb.com adresini ziyaret edin.

RateGain Hakkında:

RateGain seyahat ve konaklama şirketlerinin her gün daha fazla gelir elde etmelerine yardımcı olan olan satış çözümlerinin 1 numaralı sağlayıcısıdır. RateGain akıllı fiyat yönetimi, gelir yönetimi, akıllı kanal yönetimi konularında ürünler sunar. RateGain, 240 milyar fiyat ve doluluk durumu güncellemesi sağlayarak ve 30 Milyondan fazla rezervasyon gerçekleştirerek 13 milyar dolarlık gelir getiren 125.000’den fazla tesisi desteklemekten gurur duyuyor. İlk 30 OTA, tur operatörleri ve toptancılarından 25’i, en iyi 30 otel zincirlerinin 23’ü, ilk 10 araba kiralama şirketinden 7’si, ilk 5 gemi turu şirketi ve dünya çapında önde gelen birçok havayolu şirketi RateGain’e güvenmektedir. RateGain 2018’de dünya çapında akıllı dağıtım sunan tek şirket olan DHISCO’yu satın aldı. Haziran 2019’da otel zincirleri için “misafir” deneyimini yaşam boyu en üst düzeye çıkarmak arzusuyla ödüllü BCV’yi satın aldı.
Daha fazla bilgi için www.rategain.com adresini ziyaret edin.

İleriye Dönük İfadeler:

Bu açıklamadaki bazı ifadeler belirsizlikler ve bazı riskler içeren ileriye dönük ifadelerdir, bu nedenle bazı sonuçlar ileriye dönük ifadelerden önemli ölçüde farklı olabilir. Tarihsel gerçeği yansıtan ifadeler dışındaki tüm ifadeler, ‘planlanmış’, ‘bekleniyor’, ‘inanılıyor’, ’umuluyor’ ‘strateji,’ ‘fırsat’ gibi ifadeleri içeren ancak bunlarla sınırlı olmayan ileriye dönük ifadelerdir. Bu beyanlarla ilgili riskler ve belirsizlikler arasında; bunlarla sınırlı olmamak üzere; beklenen yasal işlemlerin etkisi, kazançlardaki dalgalanmalar, büyümeyi yönetme yeteneğimiz, bilişim teknolojisindeki büyük rekabet, veri hizmetleri ve maliyetimizi etkileyen danışmanlık hizmetleri, Hindistan’da ücret artışları, hizmetlerimizin müşteri kabulü, ürünlerimizi ve ücret yapılarımızı, yüksek vasıflı personelleri cezbetme ve elde tutma yeteneğimizi, elde edinilen ürünleri uygun maliyetle ve zamanında entegre etme yeteneğimizi, sabit fiyatlı ve sabit zamanlı sözleşmelerdeki maliyet aşımları, müşteri yoğunluğu, göç sorunları, uluslararası operasyonlarımızı yönetme kabiliyetimiz, kilit odak alanlarımızda teknolojiye olan talebin azalması, telekomünikasyon ağlarındaki kesintiler, potansiyeli başarıyla tamamlama ve entegre etme kabiliyetimiz, marka geliştirme çabalarımızın başarısı, zarar sorumluluğu yer almaktadır.

Medya İletişim:
AVP Marketing -RateGain